Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Klášterní polévka ze zralých fazolí

fotka Klášterní polévka ze zralých fazolí
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Klášterní polévka ze zralých fazolí:

40 g zralé fazole  | 10 ml oleje  | 20 g cibule  | 100 g mrkve  | 10 g kořenu celeru  | 30 g rajčat  | 15 g paprik  | 3 g máty  | 3 g petržele  | 3 ml octa

Postup přípravy receptu Klášterní polévka ze zralých fazolí:

Očištěné a omyté fazole zalijeme studenou vodou. Přidáme jednu polévkovou lžíci soli, zamícháme a ohříváme až do varu a vaříme 5 minut. Zahřívání přerušíme a fazole 6x umyjeme ve studené vodě. Znovu zalijeme studenou vodou, přidáme olej, cibuli nakrájenou nadrobno, mrkev a celer nakrájené na kousky a vaříme na mírném ohni. Ihned jak se fazole svaří, přidáme papriky nakrájené na kousky. Po 15 minutách přidáme rajčata nakrájená na kousky a drobně posekanou mátu. Dochutíme solí, vaříme ještě 15 minut a potom přidáme nadrobno nakrájenou petržel.


Fotky receptu Klášterní polévka ze zralých fazolí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Klášterní polévka ze zralých fazolí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !