Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 25.04. 2018
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kližka na žampionech

fotka Kližka na žampionech
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Kližka na žampionech:

1 kg hovězí kližky  | 1 lžička soli  | 1/2 lžičky pepře  | 2 lžice oleje  | 1/4 l červeného vína  | 2 lžičky instantní masové omáčky nebo kostku hovězího bujonu  | 15 dkg žampionu /konzerva/  | 10 malých cibulek

Postup přípravy receptu Kližka na žampionech:

Maso potřeme solí a pepřem, olej zahřejeme a maso z obou stran osmahneme. Červené víno přilijeme po stěnách hrnce, aby se dostalo k masu horké. Přidáme omáčku v prášku nebo bujon a šťávu z hub, dusíme pod poklicí. Půl hodiny před dovařením přidáme malé cibulky a 5 minut před dovařením přidáme ještě houby.


Fotky receptu Kližka na žampionech:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kližka na žampionech
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !