Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Klobásové knedlíčky

fotka Klobásové knedlíčky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Klobásové knedlíčky:

600 g vinné klobásy  | 1 mrkev  | 2 stroužky česneku  | 200 ml smetany  |  olej  | 250 ml mléka  | lžíce solamylu  |  pepř  |  sůl  |  pažitka  | 300 g zelených nudlí

Postup přípravy receptu Klobásové knedlíčky:

Vytlačíme klobásu a z klobásové směsi děláme knedlíčky (průměr asi 2,5 cm), které na oleji opečeme ze všech stran. Přidáme na tenká kolečka nakrájenou mrkev a česnek nakrájený na plátky a spolu s knedlíčky ještě krátce opékáme. Potom přilejeme smetanu a mléko a přivedeme k varu. V malém množství vody rozmícháme solamyl, přidáme do omáčky a znovu krátce povaříme. Osolíme, opepříme. Nakonec vmícháme nakrájenou pažitku. Nudle klasicky uvaříme a scedíme.
Na talíře rozdělíme nudle a polejeme knedlíčky s omáčkou.


Fotky receptu Klobásové knedlíčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Klobásové knedlíčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !