Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Klobásové lečo

fotka Klobásové lečo
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Klobásové lečo:

4 papriky  | 4 rajčata  | 250 g klobásy  | 100 g sádla  | 1 cibule  | 4 vejce  | trochu soli  | trochu pepře

Postup přípravy receptu Klobásové lečo:

Na rozpálené sádlo dáme nadrobno nakrájenou cibulku a osmahneme. Přidáme na kostičky nakrájenou klobásu a mírně osmahneme. Poté vložíme nakrájenou, na tenčí nudličky a zbavenou semínek, papriku a dusíme téměř doměkka. Poté přidáme nakrájená rajčata (a jestli máme klobásu, tak tu též), osolíme, opepříme a dusíme ještě chvíli. Na konci do leča pečlivě rozmícháme vejce a chvilku povaříme. Nejlepší je podávat lečo s chlebem, ale dobrou přílohou jsou i brambory.



Fotky receptu Klobásové lečo:

Klobásové lečo
Klobásové lečo
Fotky vložil: Mangovka,uznevim 
Hodnocení receptu Klobásové lečo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !