Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Klobásové ražniči

fotka Klobásové ražniči
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Klobásové ražniči:

400 g měkké klobásy  | 1 červená paprika  | 1 žlutá paprika  | 2 kyselá jablka  | 150 g žampionů  |  Marináda:  | 0,2 l slunečnicového oleje  |  citrónová šťáva  | 1 lžíce mleté červené papriky  |  mletý černý pepř  | 1 stroužek česneku

Postup přípravy receptu Klobásové ražniči:

Klobásu nakrájíme na kousky dlouhé pět centimetrů a kraje nařízneme do kříže. Na stejně velké kousky nakrájíme očištěnou papriku. Jablka umyjeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na plátky. Žampiony očistíme a necháme v celku. Všechny suroviny vložíme do marinády a na několik hodin necháme odležet na chladném místě. Na kovové jehly střídavě napichujeme klobásu, jablko, papriku a žampion. Na rozehřátém grilu grilujeme pět minut z každé strany. Během grilování potíráme zbylou marinádou.
Marináda: olej rozšleháme s citrónovou šťávou, mletou paprikou, pepřem a prolisovaným česnekem


Fotky receptu Klobásové ražniči:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Klobásové ražniči
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !