Použité suroviny receptu Klokaní maso se zeleninovým soté:
1 kg klokaní maso
| omáčka:
| 1 kedluben
| 1 konzerva sterilovaný hrášek
| dle potřeby: voda nebo vývar
| 1 hlávka květák
| 1 mrkev
| podle chuti: mletý černý pepř a sůl
| podle potřeby: olej
Postup přípravy receptu Klokaní maso se zeleninovým soté:
Klokaní maso odblaníme a nakrájíme na větší kostky.
V misce si připravíme soté z hrášku, mrkve, kedlubny a květáku. Zeleninu očistíme a nakrájíme. Vložíme na rozpálenou pánev, podlijeme trochou vody nebo vývaru a podusíme. Osolíme, opepříme a dáme odležet.
Kostky masa si opražíme na pánvi, zalijeme v pekáči naším soté a dáme péct do trouby na 75 minut na 200 °C.
Klokaní maso se zeleninovým soté podáváme s vařenou kukuřicí.
Fotky receptu Klokaní maso se zeleninovým soté:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!