Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kmínové briošky se zeleninovou pomazánkou

fotka Kmínové briošky se zeleninovou pomazánkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 38

Použité suroviny receptu Kmínové briošky se zeleninovou pomazánkou:

20 briošek s rozdrceným kmínem přidaným do mouky  | 40 g kořenové zeleniny  | 80 g másla  | 1 vejce natvrdo  | 60 g uzeného masa nebo salámu  | 1 tavený sýr  |  trochu vývaru z masa nebo masoxu  |  citronová šťáva  | 30 g sterilovaného hrášku  | 2 zelené papriky

Postup přípravy receptu Kmínové briošky se zeleninovou pomazánkou:

Zeleninu nakrájíme nadrobno a udusíme doměkka. Máslo utřeme s nastrouhaným žloutkem do pěny, vmícháme rozstrouhaný bílek, nadrobno nakrájený salám nebo uzené maso, nastrouhaný sýr a měkkou dušenou zeleninu. Vymícháme s trochou vývaru dohladka, ochutíme citronovou šťávou a nakonec vmícháme sterilovaný hrášek. Pomazánku naplníme do briošek, ozdobíme zelenou paprikou.


Fotky receptu Kmínové briošky se zeleninovou pomazánkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kmínové briošky se zeleninovou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !