Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Knedlík a la banán

fotka Knedlík a la banán
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Knedlík a la banán :

1 měkký tvaroh  | 1 vejce  | 1hrneku polohrubé mouky  | špetka soli  | 2 banány  | 1 tvrdý tvaroh na strouhání  | 1 vanilkový cukr  | špetka skořice  | 4 lžíce másla  | 1 kelímek smetany ke šlehání

Postup přípravy receptu Knedlík a la banán :

Do misky dáme celý měkký tvaroh, vejce, sůl, polohrubou mouku podle potřeby. Zpracujeme těsto. Na kamna postavíme hrnec s vodou a uvedeme do varu. Těsto nakrajíme na malé kousíčky asi tak na 20 ks, z kterých vytvoříme placičky. Banán nakrájíme na 2 cm dlouhé špalíčky, placičky plníme banánem a vypracujeme v kuličky. Vhodíme do vroucí vody. Knedlíky vaříme po obou stranách 5 minut. Po vyndání knedlíky propícháme vidličkou, aby se vypářily. Ozdobíme skořicí, cukrem, tvrdým tvarohem(nastrouháme), polijeme rozehřátým máslem a ozdobíme našlehanou smetanou. Můžeme použít i nahnědlé banány.


Fotky receptu Knedlík a la banán :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Knedlík a la banán
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !