Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kobzolozelo

fotka Kobzolozelo
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kobzolozelo:

1/2 kg brambor  | 1 hrnek zelí  |  zbytky masa a uzenin  | 1 cibule  |  sušené nebo čerstvé houby  |  sůl  |  pepř  | podle chuti koření (majoránka, paprika, česnek apod.)  | na vymazání tuk

Postup přípravy receptu Kobzolozelo:

Předem uvařené brambory nakrájejte na plátky a vložte na dno vymaštěného pekáčku. Na ně rozprostřete zelí, pokrájené maso a uzeniny, pokrájenou cibuli a posekané houby. Okořeňte podle své chuti. Pak zakryjte vrstvou pokrájených brambor, osolte a dejte zapéct.


Fotky receptu Kobzolozelo:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kobzolozelo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !