Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koláč a la pizza pro úplné začátečníky

fotka Koláč a la pizza pro úplné začátečníky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Koláč a la pizza pro úplné začátečníky:

1 ks listové těsto  | 4 ks rajčata  | 1 ks cibule  | 1 ks zelená paprika  | 1 ks konzerva sterilované kukuřice  |  kečup  |  koření na pizzu  |  sůl  | 20 dkg tvrdého sýra

Postup přípravy receptu Koláč a la pizza pro úplné začátečníky:

Těsto vyválíme tak, aby se jeho velikost srovnávala s velikostí plechu. Plech vymažeme olejem, těsto vložíme na plech, potřeme kečupem. Na těsto vrstvíme pokrájenou cibuli, rajčata a papriku. Cukrovou kukuřici vysypeme z konzervy a necháme okapat, potom ji také nasypeme na pizzu. Celou směs osolíme, okořeníme kořením na pizzu a posypeme ji nastrouhaným sýrem. Dáme péci do vyhřáté trouby na 20 minut. Při pečení se na těstě mohou tvořit bubliny, proto nezapomínáme pizzu během pečení zkontrolovat a případně propíchnout.


Fotky receptu Koláč a la pizza pro úplné začátečníky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláč a la pizza pro úplné začátečníky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík