Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koláč New York

fotka Koláč New York
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Koláč New York:

200g italského mandlového pečiva  | 100g másla  | 200g bílé čokolády  | 100g smetany  | 600g tvarohu  | 1 vanilkový cukr  | 100g moučkového cukru  | 50g chlazené bílé čokolády

Postup přípravy receptu Koláč New York:

Předehřejeme si troubu. Rozdrtíme mandlové pečivo a smícháme s máslem. Hmotu rozetřeme na dno. Umačkáme a dáme péct na 10min při 160°C. Z kousků bílé čokolády a tuhé smetany utřeme krém. Zvlášť utřeme také tvaroh a vanilkovým a moučkovým cukrem a zlehka vmícháme čokoládový krém. Korpus potřeme vysokou vrstvou krému a uhladíme. Přikryjeme a na 6 hodin dáme do ledničky. Poté ozdobíme hoblinkami z bílé čokolády a můžeme také přidat na kousky mandlové pečivo. Přeji dobrou chuť.


Fotky receptu Koláč New York:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláč New York
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !