Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2019
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Koláč rychlík

fotka Koláč rychlík
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Koláč rychlík:

1 piškotový korpus  | 20 dkg jahod čerstvých  |  šlehačka  | 1 červená želatina  | náplň  | 5 lžic jahodového džemu  | 1 nízkotučný tvaroh  | 1 želatina za studena

Postup přípravy receptu Koláč rychlík:

Tvaroh rozmícháme s džemem a vmícháme želatinu za studena, kterou připravíme podle návodu na obalu.

Tvarohovou náplň rozprostřeme na piškotovém dortovém korpusu. Koláč ozdobíme čerstvými jahodami a zalijeme červenou želatinou, opět připravenou podle návodu na obalu.

Koláč rychlík dáme na hodinu do lednice ztuhnout. Jednotlivé porce koláče podáváme ozdobené šlehačkou.


Fotky receptu Koláč rychlík:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláč rychlík
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !