Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koláč s čerstvým ovocem - rebarbora

fotka Koláč s čerstvým ovocem - rebarbora
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Koláč s čerstvým ovocem - rebarbora:

210 g polohrubé mouky  | 3 vejce  | 110 g tuku  | 150 g cukru  | 1/2 citronu  | 1/8 l mléka  | 1/2 prášku do pečiva  |  reveň  |  skořice  |  vanilkový cukr  |  pískový cukr  |  hrozinky  |  piškoty

Postup přípravy receptu Koláč s čerstvým ovocem - rebarbora:

Utřeme tuk, přidáváme střídavě cukr a žloutek, část mouky, mléko, šťávu a kůru z citronu a nakonec vmícháme zbytek mouky s práškem do pečiva. Do vymazané a vysypané dortové formy rozetřeme těsto, poklademe hustě pokrájenou rebarborou, posypeme hrstí rozdrobených piškotů, rozinkami, skořicí, vanilkovým cukrem, hrstičkou pískového cukru a a dáme péct. V horkovzdušné troubě jsem pekla cca 20 minut při 170 °C. Když se koláč dopéká, navršíme na něj sníh ze třech bílků oslazený 3 lžícemi cukru, snížíme teplotu a zapečeme (dosušíme) do růžova.


Fotky receptu Koláč s čerstvým ovocem - rebarbora:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláč s čerstvým ovocem - rebarbora
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !