Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koláč s ořechovým povrchem

fotka Koláč s ořechovým povrchem
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Koláč s ořechovým povrchem:

4 žloutky  | 2 hrnky pol.mouky  | 1 prášek do pečiva  | 1/2 hrnku mouč.cukru  | 2/3 kostky hery  | Ořechový sníh:  | 4 bílky  | 1/2 hrnku mouč.cukru  | 1 vanilkový cukr  | 1 1/2 hrnku mletých ořechů  | 2 lžíce kakaa  | meruňkový džem může být i jiný

Postup přípravy receptu Koláč s ořechovým povrchem:

Z mouky s práškem do pečiva, tuku, žloutků a cukru vypracujeme těsto, které na pomoučeném válu tence vyválíme, pomocí válečku ho přeneseme na mírně vymazaný plech a dáme péct. Když je skoro upečené, potřeme ho džemem, na něj navrstvíme ořechový sníh a dáme do trouby dopéct. Ještě teplý nakrájíme na čtverce, tyčinky nebo kosočtverce.



Příprava ořechového sněhu: Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme moučkový a vanilkový cukr a opět dobře šleháme. Nakonec zamícháme mleté ořechy promíchané s kakaem.


Fotky receptu Koláč s ořechovým povrchem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláč s ořechovým povrchem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !