Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.07. 2019
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Koláč se skořicí a hřebíčkem

fotka Koláč se skořicí a hřebíčkem
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Koláč se skořicí a hřebíčkem:

200 g datlí  | 8 vajec  | 100 g cukru  | 125 g měkkého másla  | 250 g polohrubé mouky  | 2 lžičky kakaového prášku  | 100 g nasekaných vlašských ořechů  | 75 g hrozinek  | 1 lžíci skořice  | 1 špetku mletého hřebíčku

Postup přípravy receptu Koláč se skořicí a hřebíčkem:

Vypeckované datle rozmačkejte. Žloutky oddělte od bílků, přičemž bílky ušlehejte s cukrem do tuhé pěny. Do ní přidejte důkladně smíchané zbylé přísady. Přehehřejte troubu na 180°C, těsto dejte do vymaštěné formy a pečte asi 60 minut. Nechte vychladnout a vrch ozdobte skořicovo-cukrovou polevou.


Fotky receptu Koláč se skořicí a hřebíčkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláč se skořicí a hřebíčkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !