Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.03. 2019
Dnes má svátek Emanuel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Koláč Tisícero očí

fotka Koláč Tisícero očí
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Koláč Tisícero očí:

140g cukr moučka  | 140g másla  | 5 žloutků  | 250g polohrubé mouky  | 50g mletých ořechů  | 1/2 prášku do pečiva  | 100g cukr moučka na sníh  | 5 bílků  | červený rybíz

Postup přípravy receptu Koláč Tisícero očí:

Žloutky, máslo a 140g cukru vymícháme do pěny. Mouku promícháme s práškem do pečiva a postupně přidáváme spolu s pomletými ořechy. Těsto rozetřeme na vymaštěný a vysypaný plech, jde to ztuha. Pečeme dozlatova v předehřáté troubě.
Zbylý cukr zalejeme vodou a uvaříme sirup. Z bílků ušleháme tuhý sníh a pomalu do něj zašleháme horký sirup. Hotovou pěnu navrstvíme na upečený a vychladlý koláč a hustě posypeme rybírem. Necháme 2 - 3 hodiny v lednici odležet.


Fotky receptu Koláč Tisícero očí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláč Tisícero očí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc