Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.07. 2019
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Koláč Tisícero očí

fotka Koláč Tisícero očí
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Koláč Tisícero očí:

140g cukr moučka  | 140g másla  | 5 žloutků  | 250g polohrubé mouky  | 50g mletých ořechů  | 1/2 prášku do pečiva  | 100g cukr moučka na sníh  | 5 bílků  | červený rybíz

Postup přípravy receptu Koláč Tisícero očí:

Žloutky, máslo a 140g cukru vymícháme do pěny. Mouku promícháme s práškem do pečiva a postupně přidáváme spolu s pomletými ořechy. Těsto rozetřeme na vymaštěný a vysypaný plech, jde to ztuha. Pečeme dozlatova v předehřáté troubě.
Zbylý cukr zalejeme vodou a uvaříme sirup. Z bílků ušleháme tuhý sníh a pomalu do něj zašleháme horký sirup. Hotovou pěnu navrstvíme na upečený a vychladlý koláč a hustě posypeme rybírem. Necháme 2 - 3 hodiny v lednici odležet.


Fotky receptu Koláč Tisícero očí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláč Tisícero očí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !