Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.07. 2019
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Koláč z hrušek polévananý čokoládou

fotka Koláč z hrušek polévananý čokoládou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Koláč z hrušek polévananý čokoládou:

200 ml mléka  | 150 g cukru  | 200 g polohr. mouky  | 1 lžička skořice  | 2 lžíce oleje  | 1/2 citronu  | 30 g kakaa  | 125 g másla  | 4 hrušky  |  čokoláda  |  kokos

Postup přípravy receptu Koláč z hrušek polévananý čokoládou:

Oloupané hrušky nakrájíme na kostky. V míse smícháme polohrubou mouku, kakao, prášek do pečiva, skořici a citronovou kůru.
Rozehřejeme máslo, smícháme s mlékem a olejem. Přidáme vejce a vše pak smícháme se sypkou směsí. Do tohoto těsta pak přidáme hrušky. Těsto vlijeme na máslem vymazaný a moukou vysypaný plech. Koláč pečeme při 180 °C asi 40 minut.
Poléváme jej čokoládou a sypeme kokosem.


Fotky receptu Koláč z hrušek polévananý čokoládou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláč z hrušek polévananý čokoládou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !