Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 22.03. 2019
Dnes má svátek Leona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Koláč z kandovaného ovoce

fotka Koláč z kandovaného ovoce
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Koláč z kandovaného ovoce:

125 gramů másla  | 3 vejce  | 1/2 hrnku cukru krupice  | 1 lžíce horké vody  | 1/2 hrnku rozinek  | 1 hrnek kandovaného ovoce  | 2 hrnky polohrubé mouky  | 1 lžička prášku do pečiva

Postup přípravy receptu Koláč z kandovaného ovoce:

Máslo utřeme s cukrem a žloutky do pěny. Přidáme lžíci horké vody, rozinky a na kousky nakrájené kandované ovoce. Zvolna vmícháme mouku a prášek do pečiva. Nakonec zlehka vmícháme sníh z bílků. Těsto vlijeme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané koláčocé formy. Pečeme v mírné troubě asi 50 minut.


Fotky receptu Koláč z kandovaného ovoce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláč z kandovaného ovoce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !