Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koláčky sádlové

fotka Koláčky sádlové
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Koláčky sádlové:

300 g hladké mouky  | 210 g moučkového cukru  | 90 g kakaa  | 180 g sádla  | špetka soli  |  višňový džem  |  bílá čokoládová poleva nebo bílá čokoláda

Postup přípravy receptu Koláčky sádlové:

Mouku prosijeme s cukrem, kakaem a špetkou soli. Dobře promícháme, přidáme změklé sádlo a vypracujeme hladké těsto. Zabalíme je do fólie a necháme rozležet v chladničce (nejlépe přes noc). Potom z těsta tvoříme menší kuličky a do každé uděláme koncem vařečky důlek. Poklademe jimi plech vyložený pečícím papírem. Pečeme v předehřáté troubě při nižší teplotě přibližně 20 minut. Necháme vychladnout. Polevu rozpustíme v horké vodní lázni. Do důlků v koláčcích dáme višňový džem a ozdobíme proužky z bílé čokolády.
Z uvedeného množství je asi 35 až 40 kousků.


Fotky receptu Koláčky sádlové:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláčky sádlové
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !