Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koláčky se špenátem

fotka Koláčky se špenátem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 42

Použité suroviny receptu Koláčky se špenátem :

100 g másla  | 100 g polohrubé mouky  | 1 lžíce cukru moučka  | 30 ml mléka  | podle chuti 2 až 3 lžičky rumu  |  sůl  | 200 g špenátového protlaku  | 1 cibule  | 1 lžíce hladké mouky  | 100 ml smetany ke šlehání  |  muškátový květ

Postup přípravy receptu Koláčky se špenátem :

Těsto připravíme smícháním Hery, polohrubé mouky, 1 vejce, cukru, mléka, rumu a soli. Řádně propracujeme a necháme odležet v chladu 30 minut.
Mezitím si připravíme špenát. Z Ramy Culinesse, hladké mouky a jemně nakrájené cibule připravíme cibulovou jíšku, do které přidáme špenátový protlak, a krátce povaříme. Dochutíme solí a muškátovým květem.
Vychlazené těsto rozválíme na plát o síle 3 mm.
Vypichujeme kolečka o průměru 8 cm, naplníme špenátem a slepujeme vždy dvě kolečka k sobě, kraje řádně stiskneme a potřeme rozšlehaným vejcem.
V elektrické troubě pečeme při 200 °C asi 15 minut.


Fotky receptu Koláčky se špenátem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláčky se špenátem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !