Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kořeněná srdíčka

fotka Kořeněná srdíčka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 36

Použité suroviny receptu Kořeněná srdíčka :

50 g kakaa  | 250 g hladké mouky  | 1/2 lžičky prášku do pečiva  | 2 lžičky anýzu  | 125 g másla  | 1 vejce  | 75 g cukru moučka  | špetka soli  | 1 balíček vanilkového cukru  | na vál hladké mouky  | 250 g čokoládové polevy

Postup přípravy receptu Kořeněná srdíčka :

Máslo vyšleháme do pěny. Přidáme vejce, moučkový cukr, sůl a vanilkový cukr. Mouku smícháme s práškem do pečiva, kakaem a anýzem a přimícháme do vaječné směsi. Těsto přikryjeme a dáme na hodinu odpočinout na chladné místo.
Na pomoučeném vále vyválíme těsto natenko. Vykrajujeme srdíčka o velikosti asi 5 cm, kterými poklademe plech vyložený pečícím papírem. V předehřáté troubě (elektrický sporák 175 °C/plynový stupeň 2) pečeme asi 8 - 10 minut.
Čokoládovou polevu rozpustíme podle návodu na obalu ve vodní lázni. Polovinu srdíček namáčíme v rozpuštěné polevě. Necháme ztuhnout.

Z jedné dávky uděláte asi 40 kousků.


Fotky receptu Kořeněná srdíčka :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kořeněná srdíčka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !