Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kořeněné hovězí plátky

fotka Kořeněné hovězí plátky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kořeněné hovězí plátky:

600 g roštěnky  | lžička barevného pepře  | lžička pálivé papriky  | lžíce koňaku  | 4 lžíce olivového oleje  |  šťáva z 1 citronu  | lžíce plnotučné hořčice  | 2 lžičky cukru  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Kořeněné hovězí plátky:

Plátky masa lehce naklepeme, posolíme a barevným pepřem, paprikou, zakápneme koňakem a 2 lžícemi oleje. Necháme hodinu i déle rozležet. Hořčici dobře rozmícháme s cukrem, solí, černým pepřem, vmícháme šťávu z citronu a po lžickách i olivový olej. Maso zprudka opečeme z obou stran na zbylém oleji - asi 1-2 min. z každé stany, přendáme ho na plech vylozený pečícím papírem, navrstvíme výpek z pánve, vložíme do trouby předehřáté na 180 stupňů C a pečeme 1-10 min podle toho, jak chceme mít maso propečené.


Fotky receptu Kořeněné hovězí plátky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kořeněné hovězí plátky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !