Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 15.06. 2019
Dnes má svátek Vít
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kořeněné křupavé brambory

fotka Kořeněné křupavé brambory
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kořeněné křupavé brambory:

1 kg brambor nakrájených na osminky  | 20 g rozpuštěného másla  | 1 lžíce kari koření nebo koření garam masala  | k namáčení:  | 1 lžíce dijonské hořčice  | 1 lžička tekutého medu  | 5 lžic majonézy  |  sůl

Postup přípravy receptu Kořeněné křupavé brambory:

Přísady k namáčení prošleháme v misce a uložíme do chladna.
Brambory povaříme 5 minut ve slupce. Troubu předehřejeme na 200°C. Máslo smícháme v míse s kořením, vsypeme do něj scezené a osušené brambory, důkladně promícháme, rozložíme na dva plechy a pečeme 20-25 minut.
Namáčíme do vychladlé směsi.


Fotky receptu Kořeněné křupavé brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kořeněné křupavé brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !