Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kořeněný kapr na víně

fotka Kořeněný kapr na víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kořeněný kapr na víně:

4 porce kapra  | půl citrónu  | 1 cibule  | 2 stroužky česneku  | dle chuti: tymián a nať petrželky  | dle chuti: olej  | 1 dl bílého vína  | 20 g másla  | 5-6 lžic smetany  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Kořeněný kapr na víně:

Porce kapra pokapeme šťávou z půlky citrónu a necháme chvíli odležet. Než se kapr odleží, tak si připravíme: Usekáme nať petrželky. Očistíme cibuli a česnek a nakrájíme nadrobno a zpěníme na oleji na pánvi. K cibulce s česnekem přidáme tymián a nať petrželky, krátce osmahneme a odstavíme. Osolíme odleželé porce kapra a přeložíme do pekáče.
Přelijeme osmahnutou cibulkou s kořením a podlijeme vínem a na povrch porcí dáme máslo. Pečeme přikryté při 180 stuních. Po upečení vyjmeme maso, do šťávy přidáme smetanu a necháme přejít varem. Okolo porcí na talíři nalejeme šťávu.


Fotky receptu Kořeněný kapr na víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kořeněný kapr na víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !