Postup přípravy receptu Kořeněný steak na pepři ochucený troškou calvadosu:
Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme na kostičky. Na pánvi je ze všech stran na 2 lžících oleje opečeme. Na talíř dáme 1 lžičku mletého pepře, přidáme naložený pepř v celku a steak obalíme v pepři z obou stran. Na druhé pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje a steaky v něm z obou stran po 4 minutách opečeme. Vyjmeme a osolíme. Vypečenou šťávu smícháme s vývarem a calvadosem a povaříme. Přimícháme smetanový sýr. Ochutíme solí a pepřem. Brambory osolíme a upravíme na talíře spolu s masem.
Fotky receptu Kořeněný steak na pepři ochucený troškou calvadosu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!