Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kořeněný steak na pepři ochucený troškou calvadosu

fotka Kořeněný steak na pepři ochucený troškou calvadosu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Kořeněný steak na pepři ochucený troškou calvadosu:

500 g brambor  | 4 lžíce slunečnicového oleje  |  pepř  | 1 lžíce naloženého zeleného pepře  | 4 hovězí steaky  |  sůl  | 150 ml vývaru  | 3 lžíce calvadosu  | 1 lžíce smetanového sýra

Postup přípravy receptu Kořeněný steak na pepři ochucený troškou calvadosu:

Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme na kostičky. Na pánvi je ze všech stran na 2 lžících oleje opečeme. Na talíř dáme 1 lžičku mletého pepře, přidáme naložený pepř v celku a steak obalíme v pepři z obou stran. Na druhé pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje a steaky v něm z obou stran po 4 minutách opečeme. Vyjmeme a osolíme. Vypečenou šťávu smícháme s vývarem a calvadosem a povaříme. Přimícháme smetanový sýr. Ochutíme solí a pepřem. Brambory osolíme a upravíme na talíře spolu s masem.


Fotky receptu Kořeněný steak na pepři ochucený troškou calvadosu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kořeněný steak na pepři ochucený troškou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !