Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Korpus s hořkou čokoládou

fotka Korpus s hořkou čokoládou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Korpus s hořkou čokoládou:

100 g změklé hořké čokolády  | 60 g másla nebo rostlinného tuku  | 100 g krupicového cukru  | 5 žloutků  | 100 g polohrubé mouky  | 1 lžička prášku do pečiva  | z 5 bílků sníh

Postup přípravy receptu Korpus s hořkou čokoládou:

Čokoládu nalámeme na dílky a necháme změknout ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě. Tuk utřeme s cukrem a žloutky (nejlépe v robotu na vysoké otáčky), do ušlehané hmoty zatřeme změklou prochladlou čokoládu a nakonec přidáváme střídavě mouku s práškem do pečiva a tuhý sníh z bílků. Naplníme do dortové formy (vymazané tukem a vysypané strouhankou nebo hrubou moukou) a pečeme při 180 °C, později teplotu snížíme a dopečeme.
Upečený korpus necháme vychladnout ve formě, po vychladnutí vyjmeme z formy a druhý den plníme náplněmi.


Fotky receptu Korpus s hořkou čokoládou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Korpus s hořkou čokoládou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík