Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Košovská specialita

fotka Košovská specialita
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Košovská specialita :

500 g-600 g vepřového masa  | 200 g kyselé okurky  | 200 g slaniny  | kelímek smetany  | 2 ks cibule  | 3-4 lžíce hořčice  |  mletá palivá paprika  | dle chuti vegeta  | dle chuti pepř  | dle chuti sůl  | dle potřeby solamyl

Postup přípravy receptu Košovská specialita :

Vepřové maso nakrájíme na nudličky. Na kousky nakrájenou slaninu orestujeme na pánvi a přidáme na drobno nakrájenou cibuli. Přidáme vepřové nudličky a ze všech stran orestujeme.
Podlijeme trochou vody, přidáme nastrouhané okurky, rozmíchanou hořčici se smetanou.
Dochutíme vegetou, opepříme, osolíme, přidáme pálivou papriku. Restujeme doměkka. Nakonec zahustíme solamylem. Příloha -hranolky.




Fotky receptu Košovská specialita :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Košovská specialita
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !