Postup přípravy receptu Kotlety s krémovou omáčkou s ginem a jalovcem:
Kotlety okořeníme čerstvě mletým pepřem a zakapeme 4 lžičkami Ginu. V pánvi rozpustíme olej a kotlety v něm zprudka opečeme. Pak ještě při mírnější teplotě z každé strany 5 minut dopékáme. Kotlety vyjmeme z pánve a udržujeme v teple. Zbývající 2 lžičky Ginu a podrcené jalovcové bobulky dáme do ještě horké pánve. Gin zapálíme (pomocí zápalky) a za lehkého potřásání pánvičkou necháme dohořet. Přidáme smetanu a mléko a při vyšší teplotě uvaříme do krémova. Dochutíme sójovou omáčkou. Ve druhé nádobě rozpustíme máslo a v něm prohřejeme scezenou kukuřici. Okořeníme solí a pepřem. Teprve teď, krátce před podáváním, kotlety solíme. Kotlety servírujeme na talíř přelité krémovou omáčkou.
Fotky receptu Kotlety s krémovou omáčkou s ginem a jalovcem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!