Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2019
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Koule pana Borůvky

fotka Koule pana Borůvky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Koule pana Borůvky:

300g mražených borůvek  | 300g hladké mouky  | 1 kávovou lžičku soli  | 11 polévkovou lžíci cukru  | 1 sáček vanilkového cukru  | 1 sáček prášku do pečiva  | 1 vejce  | 1/4 l mléka  | 4 polévkové lžíce oleje

Postup přípravy receptu Koule pana Borůvky:

Borůvky necháme rozmrazit. Smícháme dohromady mouku, sůl, cukr, vanilkový cukr a prášek do pečiva. Přidáme rozkvedlané vejce s mlékem a olejem, všechno uhněteme elektrickými metlami v hladké těsto. Nakonec opatrně vmícháme borůvky.

Naplníme papírové formičky do 3/4 těstem. Pečeme přibližně 25 minut- tak dlouho, až jsou pěkně zlatohnědé.


Fotky receptu Koule pana Borůvky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koule pana Borůvky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !