4 ks králičích předních běhů
| 1 mrkev
| 1 petržel
| 1 cibule
| sůl
| celý pepř
| nové koření.
| Karbanátková směs:
| vařené králičí maso
| 300 g vepřové krkovice
| 50 g strouhanky
| 50 ml smetany
| sůl
| bílý pepř
| rozmarýn
| Na obalení
| 100 g hladké mouky
| 2 vejce
| 150 g strouhanky
| sůl,olej na smažení
Postup přípravy receptu Králičí karbanátky:
Králičí běhy vaříme spolu se zeleninou a kořením asi 2 hodiny. Z vývaru můžeme připravit chutnou polévku. Králičí maso obereme a umeleme spolu s vepřovou krkovicí, řádně promícháme nebo ještě jednou umeleme. Smícháme se smetanou, kořením, dle potřeby dohustíme strouhankou. Tvarujeme karbanátky, které obalujeme v trojobalu a smažíme v oleji.
Fotky receptu Králičí karbanátky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!