Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Králičí karbanátky

fotka Králičí karbanátky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Králičí karbanátky:

4 ks králičích předních běhů  | 1 mrkev  | 1 petržel  | 1 cibule  |  sůl  |  celý pepř  |  nové koření.  | Karbanátková směs:  |  vařené králičí maso  |  300 g vepřové krkovice  | 50 g strouhanky  | 50 ml smetany  |  sůl  |  bílý pepř  |  rozmarýn  | Na obalení  | 100 g hladké mouky  | 2 vejce  | 150 g strouhanky  |  sůl,olej na smažení

Postup přípravy receptu Králičí karbanátky:

Králičí běhy vaříme spolu se zeleninou a kořením asi 2 hodiny. Z vývaru můžeme připravit chutnou polévku. Králičí maso obereme a umeleme spolu s vepřovou krkovicí, řádně promícháme nebo ještě jednou umeleme. Smícháme se smetanou, kořením, dle potřeby dohustíme strouhankou. Tvarujeme karbanátky, které obalujeme v trojobalu a smažíme v oleji.


Fotky receptu Králičí karbanátky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králičí karbanátky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !