přední část králíka
| sůl
| celý černý pepř
| nové koření
| 1 cibule
| 100 g mrkve
| 70 g petržele
| kousek celeru
| 1 mladá kedlubna
| čtvrtina květáku
| petrželová nať
Postup přípravy receptu Králičí polévka:
Maso očistíme, opereme a dáme vařit do studené osolené vody. Přidáme celý černý pepř a nové koření a po půl hodině varu přidáme ještě očištěnou cibuli a zeleninu. Uvařenou polévku přecedíme, maso vykostíme, nakrájíme na malé kousky a vložíme zpět do polévky. Zeleninu rozmixujeme a vrátíme zpět do vývaru k nakrájenému masu. Prohřejeme a podáváme přizdobené nasekanou petrželovou natí.
Fotky receptu Králičí polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!