Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Králičí ragú

fotka Králičí ragú
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Králičí ragú :

1 lžíce másla  | 1 kg králičího masa  | 1 stroužek česneku  | 4 lžíce rajčatového protlaku  | 1ks paprika  | 3 lžíce červeného vína  |  voda  |  sůl  |  3 druhy pepře

Postup přípravy receptu Králičí ragú :

Předehřejeme pečící misku a necháme v ní rozehřát máslo.
Na máslo položíme maso a necháme opékat.
Po chvíli maso promícháme.
Oloupeme česnek, prolisujeme a spolu s rajským protlakem přidáme k masu.
Omyjeme papriku, očistíme ji, nakrájíme na jemné proužky. Rovněž ji přimícháme k masu.
Doplníme červeným vínem a vodou. Vaříme.
Maso vyjmeme, omáčku ještě necháme přejít varem a dochutíme ji solí, pepřem a cayenským pepřem.
Maso podáváme přelité omáčkou.



Fotky receptu Králičí ragú :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králičí ragú
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !