Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Králičí ragú po italsku

fotka Králičí ragú po italsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Králičí ragú po italsku:

1 králík  |  sůl  | 1 celer  | 1 petržel  | 1 mrkev /menší/  |  tuk  |  slepičí vývar  |  zázvor  | trocha sladké papriky  | 3 lžíce mouky  | 60 g másla  |  vývar  |  citronová šťáva

Postup přípravy receptu Králičí ragú po italsku:

Králíka naporcujeme a osolíme. Kořenovou zeleninu nakrájíme na plátky a zpěníme na tuku a podlijeme vývarem. Přidáme maso, posypeme zázvorem, paprikou a dusíme pod pokličkou. Z mouky a másla zhotovíme jíšku. Maso vyjmeme a jíšku přidáme do šťávy, zakapeme citrónem. Přecedíme a přeléváme jí maso.


Fotky receptu Králičí ragú po italsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králičí ragú po italsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !