Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Králík dušený v hlávkovém zelí

fotka Králík dušený v hlávkovém zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 110 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Králík dušený v hlávkovém zelí:

1 králičí předek  | 100 g sádla  | 4 cibule  | 3 dl vývaru  | 1 hlávkové zelí (asi 800 g)  | 100 g brambor  |  sůl  |  pepř  |  pažitka  | 1 citron

Postup přípravy receptu Králík dušený v hlávkovém zelí:

Králičí předek omyjeme, osušíme a osolíme. Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, zalijeme vývarem, vložíme králíka, opepříme a necháme dusit. Hlávkové zelí očistíme, košťál vykrojíme, zelí pokrájíme na nudličky a přidáme k masu. Dusíme, až je maso téměř měkké. Pak přidáme oloupané a nastrouhané brambory. Když je maso měkké, vyndáme je, naporcujeme a zelí s brambory dochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou. Sypeme pažitkou.


Fotky receptu Králík dušený v hlávkovém zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík dušený v hlávkovém zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !