Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Králík dušený v hlávkovém zelí

fotka Králík dušený v hlávkovém zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 110 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Králík dušený v hlávkovém zelí:

1 králičí předek  | 100 g sádla  | 4 cibule  | 3 dl vývaru  | 1 hlávkové zelí (asi 800 g)  | 100 g brambor  |  sůl  |  pepř  |  pažitka  | 1 citron

Postup přípravy receptu Králík dušený v hlávkovém zelí:

Králičí předek omyjeme, osušíme a osolíme. Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, zalijeme vývarem, vložíme králíka, opepříme a necháme dusit. Hlávkové zelí očistíme, košťál vykrojíme, zelí pokrájíme na nudličky a přidáme k masu. Dusíme, až je maso téměř měkké. Pak přidáme oloupané a nastrouhané brambory. Když je maso měkké, vyndáme je, naporcujeme a zelí s brambory dochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou. Sypeme pažitkou.


Fotky receptu Králík dušený v hlávkovém zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík dušený v hlávkovém zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !