Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Králík Kung Pao

fotka Králík Kung Pao
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Králík Kung Pao:

Zadní polovina králíka  | 1 lžička cukru  | 1 lžička Solamylu  | 2 lžíce bílého vína  |  sůl  | 1 lžičky zázvoru  | 1 lžička Glutasolu  | 1 lžičky mletého bílého pepře  | 2 lžíce Sójové omáčky nebo 1 lžíce Worcesterové omáčky a 1 lžíce polévkového koření  | 3 lžíce oleje  | 50 g burských oříšků  | 1 mandarinka  | 1 banán

Postup přípravy receptu Králík Kung Pao:

Králíka vykostíme a nakrájíme na maličké kousky. Přidáme cukr, zázvor, Glutasol, Sójovou omáčku, Solamyl a bílý pepř. Na pánvi rozpálíme olej a králíka i s kořením smažíme za stálého míchání. Nakonec přidáme burské oříšky, dílky mandarinky, na kolečka rozkrájený banán a vše promícháme. Podáváme s rýži.


Fotky receptu Králík Kung Pao:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík Kung Pao
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !