Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.08. 2018
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Králík na červeno

fotka Králík na červeno
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Králík na červeno:

1 ks jablko  | dle potřeby: mouka polohrubá  | dle chuti: pepř mletý a sůl  | 1 ks zadek králičí  | dle chuti: majoránka a kmín  | 20 g slanina  | dle potřeby: ocet  | 1/2 hlávky zelí červené  | 2 ks cibule

Postup přípravy receptu Králík na červeno:

Králičí zadek rozdělíme na kusy, sádlo vyjmeme, nakrájíme na kostičky a vyškvaříme. Přidáme pokrájenou slaninu a osmažíme na sádle. Přisypeme cibulku a orestujeme. Přidáme maso, osmažíme ze všech stran dozlatova, podlijeme vývarem a dusíme 25 minut. Přidáme na nudličky nakrájené zelí, hrubě nastrouhané jablko, ochutíme kmínem, solí a trochou octa. Dusíme pod poklicí doměkka. Maso na chvíli vyjmeme, zelí zaprášíme moukou a povaříme, aby se mouka zavařila a zelí zahustilo. Dochutíme solí a octem a králíka vrátíme k zelí, prohřejeme a podáváme nejlépe s knedlíkem.



Fotky receptu Králík na červeno:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík na červeno
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !