Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 15.07. 2018
Dnes má svátek Jindřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Králík na kečupu

fotka Králík na kečupu
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Králík na kečupu :

3 zadní králičí stehna  | 100 g obyčejné slaniny  | 100 g šunky  |  králičí játra  | 2 střední cibule  | 1 bílá paprika  |  necelá velká sklenice ostrého kečupu Hamé  |  hladká mouka  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Králík na kečupu :

Králičí stehna omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, obalime trochu v mouce, v pekáči posypeme na proužky nakrájenou slaninou, podlijeme trochu vodou a dáme péci (peču v remosce). Asi v polovině pečení přidáme játra nakrájená na kostičky a šunku nakrájenou na nudličky. Zároveň zalít kečupem, popřípadě zředit vodou. Cibuli nakrájet na plátky, pariku na proužky a přidat necelou půlhodinku před dopečením, aby nebyla příliš rozvařená. Po dopečení směs dosolit a dopeřit, doladit konzistenci směsi převařenou vodou.
Podáváme s rýži nebo těstovinami.


Fotky receptu Králík na kečupu :

Králík na kečupu
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Králík na kečupu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !