Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík na slanině

fotka Králík na slanině
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 125 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Králík na slanině :

1 králík  | 200 g másla  | 200 g kořenové zeleniny  | 2 cibule  | 1 citron  | 150 g slaniny  | 40 g rajského protlaku  | 5 kostek cukru  | 3 dl červeného vína  | 40 g hladké mouky  |  špetka nového koření  |  celý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Králík na slanině :

Králíka přes noc namočíme do studené vody a poté odblaníme. Porce prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme a posypeme novým kořením. Nastrouhanou zeleninu, cibulku, plátky citronu a maso opečeme na másle. Přidáme rajský protlak a pod pokličkou dusíme nebo v troubě pečeme doměkka. Králíka vyjmeme, výpek zaprášíme moukou, přilijeme víno, dochutíme cukrem a dobře povaříme. Omáčku rozmixujeme nebo přecedíme na maso. Podáváme s opékanými bramborami nebo knedlíkem.


Fotky receptu Králík na slanině :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík na slanině
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !