Vložil: | Torta |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 95 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Králík na tymiánu s fazolkami a vínem:
2 králičí hřbety
| dle potřeby: olej a máslo
| dle chuti: tymián, bílý pepř a sůl
| 200 ml bílého vína
| 2 sáčky mražených zelených fazolek
Postup přípravy receptu Králík na tymiánu s fazolkami a vínem:
Hřbety osolíme a opepříme. V pánvi rozpálíme olej a maso na něm osmahneme ze všech stran. Přendáme do pekáče, posypeme lžičkou tymiánu a pečeme v předehřáté troubě za občasného podlévání asi 45 minut. V průběhu pečení maso stále podléváme a obracíme. Mezitím fazolky dáme do pařáčku a necháme vařit v páře 10 minut. Po upečení hřbety vyjmeme a uložíme na teplé místo. Šťávu z králíka nejprve zředíme vínem a potom necháme na ohni odpařit do zhoustnutí. Odstavíme a nakonec ještě zjemníme kousky chlazeného másla. Promícháme s fazolkami.
Fotky receptu Králík na tymiánu s fazolkami a vínem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!