Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Králík načerno po fraczouzsku

fotka Králík načerno po fraczouzsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Králík načerno po fraczouzsku:

1 králík  |  petržel  |  celer  |  cibuli  | 1lžíce cukru  |  vinný ocet  |  nové koření  |  bobkový list  |  tymián  |  sůl  |  slepičí vývar  |  mouka  | 1 lžíce bezinkové marmelády  | 1/8 l červeného vína  |  citr. šťáva  |  citr. kůra

Postup přípravy receptu Králík načerno po fraczouzsku:

Kořenovou zeleninu osmahneme na tuku dozlatova, přidáme cukr a dusíme až zhnědne. Pak zalijeme vinným octe, přidáme celý pepř, nové koření, bobkový list a tymián. Zalijeme slepičím vývarem a dusíme. Po změknutí maso vyjmeme a omáčku zaprášíme moukou a přidáme marmeládu, víno a citr. kůru a šťávu a ještě povaříme.


Fotky receptu Králík načerno po fraczouzsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík načerno po fraczouzsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !