Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík pečený na anglické slanině

fotka Králík pečený na anglické slanině
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Králík pečený na anglické slanině:

800 g králičího hřbetu a kýty  |  sůl  |  petrželka  | tenké plátky anglické slaniny  | 1 lžíce oleje  | 1 vrchovatá lžíce másla  | kousek mrkve  |  cibule  | kousek petržele a celeru  | 1 dl bílého vína  | kousek bujónové kostky

Postup přípravy receptu Králík pečený na anglické slanině:

Králíka odblaníme, přidáme snítku petrželky a vše pokryjeme slaninou. Na másle a oleji osmahneme zeleninu a cibuli, vše nakrájené na plátky, přidáme králíka se slaninou, trochu vína, bujónovou kostku, několik lžic vody a dusíme pod poklicí, až maso téměř změkne. Při dušení je podléváme horkou vodou. Dopečeme bez poklice. Maso rozdělíme na porce, šťávu procedíme, zeleninu do ní prolisujeme, přidáme víno, porce masa a prohřejeme. Příloha: dušená zelenina a brambory.


Fotky receptu Králík pečený na anglické slanině:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík pečený na anglické slanině
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !