Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík pečený na česneku

fotka Králík pečený na česneku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Králík pečený na česneku :

800 g králičího hřbetu a kýty  | 3 lžíce oleje  |  česnek  | 1 cibule  |  mletý pepř  | 20 g hladké mouky  |  sůl

Postup přípravy receptu Králík pečený na česneku :

Očištěného králíka osušíme, protkneme malými klínky česneku, osolíme, opepříme a necháme chvilku odležet. Drobně pokrájenou cibuli a česnek osmažíme dozlatova na oleji, přidáme připravené králičí maso a opečeme je po všech stranách. Podlijeme vodou a upečeme v troubě doměkka. Při pečení králíka obracíme, přeléváme mastnou šťávou, podléváme teplou vodou. Měkkého králíka vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, osmažíme, zalijeme vodou, rozšleháme a povaříme. Králíka rozstříháme na porce, přihřejeme je ve šťávě a podáváme s bramborovými knedlíky a zeleninovým salátem.


Fotky receptu Králík pečený na česneku :

Králík pečený na česneku
Králík pečený na česneku
Králík pečený na česneku
Králík pečený na česneku
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Králík pečený na česneku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !