Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Králík pečený na másle

fotka Králík pečený na másle
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Králík pečený na másle:

800 g králičího hřbetu a kýty  | 50 g másla  |  sůl  |  kmín

Postup přípravy receptu Králík pečený na másle:

Králičí maso odblaníme a posypeme kmínem, vložíme do pekáčku, podlijeme troškou vody a dusíme přikryté vrchním pekáčem. Přitom králíka obracíme, potíráme máslem, podléváme horkou vodou, připečenou šťávu odškrabujeme. Vrchní díl pekáče sejmeme a králíka dopečeme dozlatova. Měkké maso vyjmeme, šťávu odpaříme do patřičného množství a přidáme máslo. Podáváme s brambory nebo rýží a s kompotem nebo zeleninovým salátem.


Fotky receptu Králík pečený na másle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík pečený na másle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !