Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Králík pečený s nádivkou

fotka Králík pečený s nádivkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Králík pečený s nádivkou:

1 králík  | 2-3 rohlíky  | dle potřeby: mléko  | 1 cibule  | 1 králičí játra  | dle chuti: mletý pepř a sůl  | dle potřeby: petrželová nať  | 1 vejce  | dle potřeby: strouhanka  | 10 dkg anglická slanina

Postup přípravy receptu Králík pečený s nádivkou:

Králíka omyjeme, osolíme a necháme uležet několik hodin. Nakrájíme rohlíky na plátky, zalijeme je teplým mlékem, necháme rozmáčet a promačkáme. Zpěníme na sádle nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená játra a chvíli podusíme. Necháme zchladnout a přidáme do rohlíků, okořeníme mletým pepřem, petrželkovou natí, přidáme vejce, strouhanku, osolíme a vše pečlivě promícháme.

Připravenou směsí naplníme králíka, dáme na pekáč a obložíme jej plátky anglické slaniny. Podlijeme vodou, dáme do vyhřáté trouby a pomalu pečeme a podle potřeby podléváme vodou.


Fotky receptu Králík pečený s nádivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík pečený s nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !