Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík pečený s vepřovým bokem

fotka Králík pečený s vepřovým bokem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 130 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Králík pečený s vepřovým bokem:

400 g králičího masa  | 300 g vepřového boku  | 300 g uzeného boku  | 2 cibule  | 4 stroužky česneku  | 20 g hladké mouky  | špetka soli  | špetka kmínu

Postup přípravy receptu Králík pečený s vepřovým bokem:

Králičí maso rozdělíme na 4 části. Do vepřového boku uděláme hlubší zářezy. Osolíme a posypeme kmínem podle chuti. Pokrájenou cibuli a česnek dáme do pekáčku, navrch položíme všechno maso. Podlijeme a pečeme při 200 stupních Celsia 90 minut. Během pečení maso otáčíme. Výpek v kastrůlku vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, rozředíme vodou a 15 minut povaříme. Maso podáváme přelité šťávou, se špenátem a knedlíkem.


Fotky receptu Králík pečený s vepřovým bokem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík pečený s vepřovým bokem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc