Velký roční horoskop na rok 2019Velký roční horoskop na rok 2019 Jarní prázdniny 2019 - termínyJarní prázdniny 2019 - termíny 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.02. 2019
Dnes má svátek Svatopluk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Králík pečený s vepřovým bokem

fotka Králík pečený s vepřovým bokem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 130 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Králík pečený s vepřovým bokem:

400 g králičího masa  | 300 g vepřového boku  | 300 g uzeného boku  | 2 cibule  | 4 stroužky česneku  | 20 g hladké mouky  | špetka soli  | špetka kmínu

Postup přípravy receptu Králík pečený s vepřovým bokem:

Králičí maso rozdělíme na 4 části. Do vepřového boku uděláme hlubší zářezy. Osolíme a posypeme kmínem podle chuti. Pokrájenou cibuli a česnek dáme do pekáčku, navrch položíme všechno maso. Podlijeme a pečeme při 200 stupních Celsia 90 minut. Během pečení maso otáčíme. Výpek v kastrůlku vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, rozředíme vodou a 15 minut povaříme. Maso podáváme přelité šťávou, se špenátem a knedlíkem.


Fotky receptu Králík pečený s vepřovým bokem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík pečený s vepřovým bokem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !