Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Králík po vesnicku

fotka Králík po vesnicku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Králík po vesnicku:

králík  | 1,5 dcl oleje  | 1 dcl vína  | 1 dcl vody  | 1 lžička papriky  | 2 lžíce hořčice  | 2 lžíce kečupu  | 5 stroužků česneku  | 1 velká cibule  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Králík po vesnicku:

Králíka naporcujeme. Olej, víno a vodu smícháme přidáme pepř, papriku, hořčici a kečup na drobno nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Směs osolíme a vlijeme na připraveného králíka. Zakrijeme utěrkou a necháme v chladničce do druhého dne. Druhý den dáme králíka péct a dle potřeby podléváme


Fotky receptu Králík po vesnicku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík po vesnicku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !