Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.10. 2018
Dnes má svátek Hedvika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Králík v petrželové nati

fotka Králík v petrželové nati
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Králík v petrželové nati:

1 naporcovaný králík  |  sůl  |  pepř  |  mletý kmín  |  hladká mouka  | 1 kostka bujonu  | 200 ml smetany  | 2 svazky zelené petrželky  | 2 kostky smetanového sýra  |  sádlo na smažení

Postup přípravy receptu Králík v petrželové nati:

Králíka nasolíme, napepříme, okmínujeme, obalíme v mouce, poté v nasekané petrželce, a hned dáme opéct na sádle.
Porce přendáme do pekáče. Do pánve s petrželí nalijeme vodu s bujonem, necháme zavařit, a nalejeme na králíka. Poté na maso rozdělat tavený sýr, zalít smetanou, a péct v troubě hodinu až hodinu a půl, podle velikosti králíka.


Fotky receptu Králík v petrželové nati:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík v petrželové nati
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !