Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík v petrželové nati

fotka Králík v petrželové nati
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Králík v petrželové nati:

1 naporcovaný králík  |  sůl  |  pepř  |  mletý kmín  |  hladká mouka  | 1 kostka bujonu  | 200 ml smetany  | 2 svazky zelené petrželky  | 2 kostky smetanového sýra  |  sádlo na smažení

Postup přípravy receptu Králík v petrželové nati:

Králíka nasolíme, napepříme, okmínujeme, obalíme v mouce, poté v nasekané petrželce, a hned dáme opéct na sádle.
Porce přendáme do pekáče. Do pánve s petrželí nalijeme vodu s bujonem, necháme zavařit, a nalejeme na králíka. Poté na maso rozdělat tavený sýr, zalít smetanou, a péct v troubě hodinu až hodinu a půl, podle velikosti králíka.


Fotky receptu Králík v petrželové nati:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík v petrželové nati
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles