Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 22.03. 2019
Dnes má svátek Leona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Královský trhanec

fotka Královský trhanec
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Královský trhanec :

1/2 šálku mléka  | 6 vajec  | špetka soli  | 1 lžíce vanilkového cukru  | 1 a 2/3 šálku polohrubé mouky  | 1 balíček rozinek  |  ovocný kompot dle chuti

Postup přípravy receptu Královský trhanec :

Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky, sůl a vanilkový cukr rozšleháme v mléce a postupně do směsi vmícháme polohrubou mouku, přidáme rozinky a zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků. Máslo na pekáčku ohřejeme, vlijeme do něj těsto a dáme péct do vyhřáté trouby na cca 190 °C. Nedopečený moučník roztrháme vidličkou na větší kousky, obrátíme a dopečeme na druhé straně. Trhanec posypeme moučkovým cukrem a podáváme ho s kompotem a sklenicí mléka.


Fotky receptu Královský trhanec :

Královský trhanec
Fotky vložil: ivanao 
Hodnocení receptu Královský trhanec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !