Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.07. 2019
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kraví buchta

fotka Kraví buchta
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Kraví buchta:

2 vejce  | 200 g cukru  | 400 g poloh. mouky  | 100 ml oleje  | 200 ml vody  | 1 prášek do pečiva  | 2 lžíce kakaa  | 0,5 kg tvarohu  | 120 g cukru  | 1 vanilkový curk  | 2 lžíce mouky/solamylu

Postup přípravy receptu Kraví buchta:

Připravíme si náplň - vymícháme tvaroh s cukry a moukou nebo solamylem. (Někdo dává vanilkový pudink, ale nám to chutná lépe bez něj.)
Pak těsto - Vejce utřeme s cukrem, přidáme olej (nebo rozpuštěné máslo) a vsypáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem a přiléváme vodu. Těsto nalijeme na pekáč vyložený pečícím papírem a lžičkou nebo zdobící trubičkou děláme malá a velká kolečka.

Pečeme na 200°C asi 20-25 minut.
Buchta je vynikající, vláčná a se spoustou vápníku :-)


Fotky receptu Kraví buchta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kraví buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !